Ga naar hoofdinhoud

De Innobrix Academy

De Innobrix academy biedt een reeks instructies en (korte) video's aan die de verschillende functionaliteiten en mogelijkheden van Innobrix behandelt in een gestroomlijnde manier. In de kern kent Innobrix 3 manieren waarop een BIM Model kan worden gepresenteerd.

  1. Via de BIM Publisher, waar de nadruk op snelle publicatie van een model, complex of blok ligt.
  2. Binnen de Woningconfigurator die zich kenmerkt door krachtige en dynamische configuratie mogelijkheden.
  3. De Planconfigurator waarbij nieuwe modellen visuele context kunnen krijgen via bestaande BAG-data, die voor Nederland.

De Innobrix Academy begint bij de BIM Publisher, de meest eenvoudig te gebruiken module binnen Innobrix. Het is dan ook zeer aan te raden hiermee te beginnen.

Wat moet je weten?

Het is belangrijk om te weten dat de video's die beschikbaar zijn op de pagina's, momentopnames zijn geweest. Dat betekent dat het kan zijn dat, tegen de tijd dat je met Innobrix aan de slag gaat, sommige elementen en interfaces van Innobrix iets anders kunnen zijn. Workflows en uitgangspunten proberen wij wél zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Wij proberen uiteraard hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij updates die wij verrichten aan de webomgeving, maar kunnen niet 100% uitsluiten dat sommige beelden in het videomateriaal exact 1-op-1 overeenkomt met jouw eigen ervaring.

Dan nog even...

Als je Innobrix vlot wilt oppakken en leren, dan is er geen betere manier dan wat tijd te reserveren en te doen. Door de Innobrix Academy hiervoor als leidraad te gebruiken krijg je een goed beeld van de manier waarop Innobrix werkt. Goed vragen bij ons inschieten en experimenteren met een test model zijn de beste manieren hiervoor. Zodra je het platform kent is het een koud kunstje, en samengevat:

Innobrix is niet moeilijk, maar je moet het wel even snappen.