Ga naar hoofdinhoud

Release Notes 6.9

· 2 minuten leestijd
Paul Dijkstra
That Inno-Guy

Innobrix Update v6.9

De Innobrix-crew heeft hard gewerkt om een prachtige release mogelijk te maken. In de meest recente release van 16 mei 2024 hebben wij enkele nieuwe features geïntroduceerd.

Features & Verbeteringen

  • Introductie van de nieuwe Box Select functionaliteit. Hiermee ben je in staat meerdere Woningen tegelijkertijd te selecteren zonder dat je de Woningen één voor één hoeft aan te klikken tijdens het inhouden van de CTRL toets. In plaats daarvan kun je de CTRL toets inhouden en vervolgens met je muis klikken en slepen om een kader te trekken waarbij alle Woningen die binnen het kader vallen worden geselecteerd.

Box Select

  • Het oude 'Standaarden bewerken' menu is verdwenen en is vervangen door dezelfde (vorm van) optielijst die door eindgebruikers wordt ervaren in de Innobrix Viewer. Vergelijkbaar met de Viewer, kun je hier al vooraf opties aan- en uitzetten, voor je eindgebruikers.
  • Binnen de Configurable-Editor wordt het nieuwe optielijst menu nu ook gebruikt zodat je je logica ook kan testen.
  • Aanvullend op de bovenstaande Box-Select feature hebben wij aanvullend het Multi-Configuratie systeem geïntroduceerd waarbij er meerdere Woningen tegelijkertijd in de Plan-Editor van de Woning- en Planconfigurator kunnen worden geconfigureerd.
  • Een wachtrij systeem voor het uploaden van Modellen en Configurables. Hierdoor hebben wij diverse optimalisaties kunnen doorvoeren aan het verwerken van modellen tijdens het verwerken van een IBX-bestand. Dit verkort de verwerkingstijd van IBX-bestanden aanzienlijk. Dit is met name merkbaar bij grotere en gedetailleerde modellen.