Innobrix Studio

Wanneer je inlogt in Innobrix Studio zie je aan de linkerzijde van het scherm een aantal iconen. Of je toegang hebt tot alle functionaliteiten van de omgeving hangt af van jouw afgenomen licentie bij ons, maar ook je rol.

Innobrix kent 4 rollen:

• Company Manager / De systeemrol die de meeste rechten en toegang heeft. Doorgaans geschikt voor de BIM Modelleur die projecten en modellen beheert.
  • Account Manager / De systeemrol die specifiek voor de Planconfigurator is ontwikkeld. Kan modellen gebruiken, maar niet beheren.
  • Agent / De systeemrol met de minste rechten, maar heeft toegang tot de leads, configuraties en (exclusief) chat secties van Innobrix.
  • User / Een willekeurige bezoeker, of toegewezen koper aan een Woning. Kunnen alleen Woningen configureren en configuraties opslaan en/of indienen.
Module 1: Introductie!
Welkom bij de Innobrix Academy!
Models
Configurables
Woningtypes
BIM Publishers
Woningconfigurators
Planconfigurators
Configuraties
Woningen
Leads
Analytics
Chat
Integraties
Documentatie

Models

Op deze pagina is het mogelijk om modellen zonder opties te uploaden.

Configurables

Op deze pagina is het mogelijk om modellen met opties te uploaden.

Woningtypes

Hier kun je Woningtypes aanmaken die herbruikbaar en ook deelbaar zijn met andere gebruikers van Innobrix.

BIM Publishers

Hier kun je BIM Publisher-type projecten aanmaken. (In deze projecten kunnen nooit Configurables worden gebruikt).

Woningconfigurators

Op deze pagina is het mogelijk om Woningconfigurator-projecten aan te maken. In dit type project kunnen zowel Models als Configurables worden gebruikt.

Planconfigurators

Op deze pagina is het mogelijk om Planconfigurator-projecten en plannen aan te maken. In dit type project kunnen zowel Models als Configurables worden gebruikt.

Configuraties

Deze pagina biedt een overzicht van alle opgeslagen configuraties van gebruikers en bezoekers van de projecten die je hebt gebouwd in Innobrix.

Woningen

Hier is het mogelijk voor kopersbegeleiding om (potentiële) kopers uit te nodigen voor het samenstelling van hun eigen woning en ze daarmee aan een Bouwnummer te koppelen.

Leads

Hier kun je alle leads of offerte aanvraag verzoeken terugvinden die ingediend zijn bij je Innobrix projecten.

Analytics

Op deze pagina kun je een breed scala aan verschillende statistieken bekijken relaterende aan je eigen Innobrix projecten.

Chat

Deze pagina is alleen beschikbaar en toegankelijk voor Kopersbegeleiders die (optioneel) willen chatten met de mensen die hun woning toegewezen hebben gekregen.

Integraties

De integraties pagina kan worden gebruikt om een API sleutel te verkrijgen om met verschillende ERP of CRM pakketten te kunnen communiceren, zoals bijvoorbeeld VolgJeWoning.

Documentatie

Opent de documentatie- en support omgeving van Innobrix. (Waar je nu bent!👨‍🎓)