VolgJeWoning

De koppeling Innobrix - VolgJeWoning

Kopers uitnodigen via de Woningen pagina

Indien je de integratie met VolgJeWoning gebruikt voor een project dien je je kopers uit te nodigen via het VolgJeWoning portaal en NIET via de reguliere Woningen pagina in de Studio omgeving van Innobrix. Het opslaan en/of indienen van opties zal dan mogelijkerwijs niet goed functioneren.

Indien er gebruik gemaakt wordt van de software VolgJeWoning, is het mogelijk om binnen deze software Innobrix als plug-in zijnde te integreren.

Met behulp van deze integratie is het mogelijk om:

• Optielijsten (prijzen en beschrijvingen) tussen VolgJeWoning en Innobrix te koppelen.
  • Kopers vanuit VolgJeWoning te koppelen aan bestaande bouwnummers in Innobrix.
  • Kopers hebben direct toegang tot hun eigen woning in 3D via hun VolgJeWoning account.
  • Kopers kunnen opties opslaan en/of indienen in Innobrix, en deze opties terugzien in VolgJeWoning.
Opzetten in VolgJeWoning

Voor het opzetten van de Innobrix integratie verwijzen we je door naar VolgJeWoning.

Wat heb je binnen Innobrix nodig om te kunnen koppelen tussen Innobrix en VolgJeWoning?

• Een actieve API key in Innobrix.
  • Een bestaand project in Innobrix.
  • Woningen die voorzien zijn van een Bouwnummer(s).
  • Een Optielijst die gekoppeld is aan een model in Innobrix die gebruikt wordt in het plan.
    • Voor een goede koppeling tussen de Opties is het van belang dat de Optiecodes in VolgJeWoning en Innobrix exact overeenkomen.

Workflow

De integratie zorgt ervoor dat de Optielijsten in een project binnen Innobrix gevonden kunnen worden door VolgJeWoning. Voordat je begint is het dus noodzakelijk om een optielijst aan je model in Innobrix te hebben gekoppeld. In principe wordt er automatisch al een optielijst aangemaakt en gekoppeld in Innobrix zodra er een model wordt geupload.

Deze optielijst begint echter leeg. Je hebt nu enkele mogelijkheden:

1. Je kunt handmatig deze Optielijst in Innobrix aanvullen en de opties vervolgens uitlezen in VolgJeWoning.
  2. Je kunt via een CSV-bestand een optielijst importeren in Innobrix en deze uitlezen in VolgJeWoning.
  3. Je kunt een optielijst in VolgJeWoning aanmaken en deze opties (beschrijvingen, prijzen) doorsturen naar Innobrix.

In alle gevallen wil je ervoor zorgen dat je opties altijd voorzien zijn van een ingevulde Optiecode waarmee de opties in beide pakketten herkend en aangepast kunnen worden.

VJW Optie herkennen

Overwegingen

Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat per se alle opties die beschikbaar zijn gekozen kunnen worden, verwerkt moeten worden in (het model van) Innobrix. Het is een prima benadering dat je er bijvoorbeeld voor kiest om alleen de grotere ruwbouwopties in Innobrix te verwerken en dat je de koper aanvullende afwerkingsopties laat kiezen binnen VolgJeWoning.