3.1 - Project aanmaken

Een Woningconfigurator project starten

Hoofdstuk 2.6: Project aanmaken
Een overzicht van eigenschappen.

In de eerdere secties (2.1 t/m 2.5) van het hoofdstuk 'Woningconfigurator' hebben wij ons bezig gehouden met het implementeren van een model met opties. Vanaf dit punt kunnen wij ons gaan richten op het daadwerkelijk bouwen van een Woningconfigurator die gebruikt maakt van geïmplementeerde modellen in een Configurables Bibliotheek. Een Woningconfigurator-project heeft toegang tot alle Bibliotheken die je aanmaakt en is dus niet gelimiteerd tot één Bibliotheek.

Een Woningconfigurator project kun je aanmaken op de Woningconfigurators-pagina binnen de Innobrix Studio omgeving.

STAP 17
  1. Ga naar de Woningconfigurators-pagina en klik op + Nieuw project aanmaken.
  2. Vul een eigen gekozen naam in, en klik op Opslaan.

Optioneel: je kunt ervoor kiezen om een aantal eigenschappen te wijzigen indien gewenst.

Zodra je een project hebt aangemaakt zal er een lege 'kaart' op de pagina verschijnen. Onder de kaart van elk project zie je een 4-tal knoppen.

Ga naar de Innobrix Viewer
Wijzig project (eigenschappen)
Verwijder project
Dupliceer project

De Innobrix Viewer is het uiteindelijke resultaat en de 'presentatie' van je project. Dit geeft ook de link of url die ge-embed kan worden in de projectwebsite door je websitebouwer. Je kunt de Innobrix Viewer dan ook zien als de voorzijde van de applicatie. Eerst dienen we echter de achterzijde gereed te maken door het nieuwe project te vullen met de content die beschikbaar is. Dit doen we in de zogeheten Plan-Editor.

STAP 18

Ga naar de Plan-Editor van het nieuw aangemaakte project door op het (lege) plaatje te klikken.

Enter plan-editor