Embedden van de configurator

Het embedden van de configurator in een website

Voor het plaatsen van jouw Innobrix project binnen jouw eigen (project)website gebruik je een HTML iframe of embed element. Een websitebouwer heeft de meeste ervaring met het plaatsen van dit type elementen en het implementeren hiervan.

Afhankelijk van de URL die gebruikt worden kun je ervoor kiezen een link naar de ‘gehele wijk’ te embedden of juist een deeplink naar een specifiek bouwnummer of kavel binnen dat project.

Gebruik geen short-url om te embedden!

Doordat er een tijdslimiet op de geldigheid van een short-url bestaat wordt het afgeraden om short-urls te gebruiken om je projecten mee te embedden

Voor de websitebeheerder

• Maak in je DNS een CNAME record aan met de volgende gegevens:
    • innobrix.domeinnaamVanUwWebsite.nl CNAME studio.innobrix.net
  • Gebruik de volledige breedte van de pagina, zo komt de configurator het beste tot zijn recht.
  • Kies voor een maximale hoogte van 900 px, dit staat goed in verhouding met de meest gebruikte monitor resoluties (verticaal 1080 px). Vanwege de webvenster tabs, adresbalk, header, footer etc. blijft er in de hoogte ongeveer 900 px over.

Voorbeeld URL van een complete wijk of plan

https://innobrix.domeinnaamVanUwWebsite.nl/view/innobrix-showcase/demo-wijk-(2023)/f2059667-255d-4015-ba9b-aa0582f6c499

Het onderdeel domeinnaamVanUwWebsite dient vervangen te worden door het domein waarin je project staat ge-embed.

Voorbeeld URL van een enkele woning

https://innobrix.domeinnaamVanUwWebsite.nl/view/innobrix-showcase/demo-wijk-(2023)/f2059667-255d-4015-ba9b-aa0582f6c499/83bf3355-55e5-42e8-98a9-3e21f19d22f6/b0b84dfa-d9cf-46f0-93e0-5facb2382310

Het onderdeel domeinnaamVanUwWebsite dient vervangen te worden door het domein waarin je project staat ge-embed. Merk ook op dat de URL van een woning binnen een project een laag 'dieper' zit dan bovenstaande link waarin een compleet plan kan worden ge-embed.

Voorbeeld code snippet

<div style="height: 800px;"><embed style="padding: 0;margin: 0" src="https://innobrix.domeinnaamVanUwWebsite.nl/view/innobrix-showcase/demo-wijk-(2023)/f2059667-255d-4015-ba9b-aa0582f6c499"></embed></div>
Oorspronkelijke URL

Hoewel het nog steeds mogelijk is om bijvoorbeeld de oorspronkelijke URLs te embedden die beginnen met https://studio.innobrix, kan dit voor Safari gebruikers leiden tot problemen met het bekijken van de configurator vanwege domein-beleid van Apple.