Woningtypes-Editor

De Woningtype-Editor is een nieuwe editor die veel vergelijkenissen toont met de Configurable-Editor. In deze editor is het mogelijk om Configurables om te toveren tot afgeleide Woningtypes door de beschikbare modellen in de 3D omgeving te slepen en vervolgens verschillende (functionele) opties toe te passen op het model met behulp van de Basis Optie Set. Net zoals in de Plan-Editor kun je het Basis Optie Set-menu vinden onder het -menu. Daarbij is het ook mogelijk osm de Woning eigenschappen voor het model in te stellen. Deze eigenschappen worden overgenomen zodra het Woningtype in een plan of project worden gesleept vanuit de Content Browser binnen de Plan-Editor.

Gemaakte Woningtypes kunnen voor eigen projecten en plannen worden gebruikt, maar kunnen tevens optioneel gedeeld worden met andere gebruikers binnen het Innobrix platform.

Woningtype-Editor