Lead Generation

Bij het aanmaken van een Woningconfigurator- of BIM Publisher project kan gekozen worden voor het inschakelen van het veld Heeft Leads. Hiermee wordt de Lead Generation functionaliteit toegepast voor dat specifieke project.

Kanttekening

Deze functionaliteit is niet beschikbaar voor Planconfigurator projecten.

Het aanzetten van deze functionaliteit zorgt ervoor dat het niet langer mogelijk om Configuraties in te dienen binnen dit project. Het is voor een koper uiteraard nog wel mogelijk om Configuraties op te slaan.

Wat doet de Lead Generation functionaliteit?

De Lead Generation functionaliteit stelt de bezoeker van uw project in staat om contact te leggen door middel van een Offerte Opvragen knop aanwezig in de Viewer.

Nadat de koper op deze knop heeft geklikt zal het onderstaande menu verschijnen. Hier wordt de koper geprompt om zijn of haar contactgegevens achter te laten zodat er op eigen initiatief contact kan worden gezocht met deze bezoeker.

Offerte Aanvragen

Zodra er op Verstuur wordt geklikt zal er een PDF worden gegenereerd van de huidige configuratie van de woning en zal deze per e-mail naar de koper worden toegezonden samen met een link naar de Viewer waarbij het model in die specifieke configuratie is samengesteld.

De Lead Generation functionaliteit instellen

Bij elk Woningconfigurator of BIM Publisher project kan het veld Heeft Leads worden aangevinkt. Dit veld kan worden gevonden onder het Project Wijzigen menu aanwezig bij elk project van de eerder genoemde typen.

Zodra het veld Heeft Leads wordt aangevinkt dienen de volgende velden van (contact)informatie te worden voorzien:

Contactinfo

Bovenstaande velden worden gebruikt bij het (automatisch) versturen van de e-mail naar de bezoeker van de configurator die zijn of haar contactgegevens heeft achtergelaten.

Onderstaand een voorbeeld:

Voorbeeld E-mail

Leads terugvinden of inzien

De achtergelaten leads zijn terug te vinden binnen het Innobrix dashboard, specifiek de Leads-pagina. Je treft hier de achtergelaten contactgegevens van de bezoeker van jouw project.

De Leads Pagina

Je kunt via de ... de gekozen opties van een lead bekijken, de bijbehorende PDF downloaden of direct naar de Viewer gaan van die specifieke configuratie. Tot slot kun je ook de leads verwijderen wanneer deze niet (meer) relevant zijn.